LIDT OM MIG

Jeg er født og opvokset i Bording og har boet her hele mit liv. Jeg er gift med Ane og vi har 3 voksne børn, Sofie (24), Magnus (22) og Julius (21). Vi har i 2020 købt en byggegrund på Kornblomsten, hvor det er planen at bygge et nyt hus i 2022, som så bliver min 5. bopæl i Bording på 57 år.

Siden tiden på Bording Skole har jeg gået på Handelsskole og er blevet uddannet i INVITA Køkkeners salgsafdeling. Derefter en række jobs med salg, markedsføring og ledelse i køkken- og møbelindustrien. Efter 25 år blev det til et sporskifte til uddannelse som lærer og job på Bording Skole som lærer og teamkoordinator i specialtilbuddet samtidig med at jeg blev valgt til byrådet.

Meget af min fritid er gået med foreningsarbejde her i området. Først med mine egne interesser for håndbold og badminton og senere som træner, leder og bestyrelsesmedlem. I 2011-2013 var jeg meget involveret i arbejdet med Visionsplanen for Bording, der blandt andet førte til den store renovering af bymidten og etablering af forbindelsen mellem skolen og hallen.