Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i Bording og har boet her hele mit liv. Jeg er gift med Ane og vi har 3 voksne børn, Sofie (26), Magnus (24) og Julius (22). Vi bor på Kornblomsten, som er min 5. bopæl i Bording i løbet af snart 60 år.

Siden tiden på Bording Skole har jeg gået på Handelsskole og er blevet uddannet i INVITA Køkkeners salgsafdeling. Derefter en række jobs med salg, markedsføring og ledelse i køkken- og møbelindustrien. Efter 25 år blev det til et sporskifte til uddannelse som lærer og job på Bording Skole som lærer i specialtilbuddet samtidig med at jeg blev valgt til byrådet.

Meget af min fritid er gået med foreningsarbejde her i området. Først med mine egne interesser for håndbold og badminton og senere som træner, leder og bestyrelsesmedlem. I 2011-2013 var jeg meget involveret i arbejdet med Visionsplanen for Bording, der blandt andet førte til den store renovering af bymidten og etablering af forbindelsen mellem skolen og hallen. Jeg er i øjeblikket involveret i foreningerne Liv i Bording og Lokaltryghed.